Winkel Kuurne
vector offer detail page
Vier oranje visjes zwemmend in een aquarium met helder groen water en een stenen ondergrond.

Aquarium

Bij Duponzoo voel je je als een vis in het water! Naast tal van vissoorten vind je bij ons ook alle mogelijke benodigdheden om jouw vissen optimaal te verzorgen, te vertroetelen en te verwennen. Wij halen alles uit de kast om jou en je huisdier gelukkig te maken. Van voeding tot verlichting, bij Duponzoo sla je sowieso de beste producten aan de haak en mag je rekenen op een goede vangst.

Een deel van het aanbod aquariums en accessoires op de bovenverdieping in de winkel van Duponzoo in Kuurne.

Aquariums en accesoires

Standaard, klein of heel erg groot? Wij hebben ongetwijfeld de aquarium die jij zoekt. Maar bij Duponzoo vind je niet alleen aquariums in alle maten en vormen, wij hebben ZOOOO veel meer in huis. Voor de complete inrichting van je aquarium kan je kiezen uit verschillende soorten bodembedekking, verlichting en tal van decoratieve posters of bekleding voor de achterwand. Geef kleur aan je aquarium met decoratieve elementen zoals rotsen, schatkistjes, duikbootjes of kleurrijke beplanting. Je kan het zo gek niet bedenken of je vindt het in ons aanbod.

een beeld van het aanbod aan ornamenten voor aquariums beschikbaar bij Duponzoo.

Onderhoud van je aquarium

Om ervoor te zorgen dat je vissen en je planten in goede gezondheid blijven en het aquarium er op zijn best uitziet is het noodzakelijk om het regelmatig schoon te maken en te beschikken over een optimaal filtersysteem. Bij Duponzoo vind je alle producten om je aquarium proper te houden. Van filtersystemen tot thermometers, diverse soorten pompen, visnetjes, fosfaatverwijderaars, waterbereidingsmiddelen, voeding voor aquariumplanten of sets om het water in je aquarium te testen.

Een rood-oranje gekleurde vis in aquarium.

Voeding voor vissen

Net als alle andere levende wezens hebben vissen de juiste voedingsstoffen nodig om gezond te blijven. De voeding moet de juiste verhouding bevatten van koolhydraten, eiwitten, vetten, vitamines en mineralen. Bij Duponzoo vind je het juiste voer voor jouw vissen. Visvoer of granulaat, specifiek voor tropische vissen of guppies, stofvoer voor babyvisjes of korrels voor goudvissen? Wij hebben het in huis. 

Dierenwijzer goudvissen

download infofiche