Winkel Kuurne

De geschiedenis van Duponzoo

Duponzoo is op een halve eeuw uitgegroeid van een kleine kruidenierswinkel aan het station van Menen tot de grootste dierenspeciaalzaak van Zuid-West-Vlaanderen. Een bedrijf met een uitgesproken filosofie, waar het welzijn van dieren centraal staat en waar je als dierenliefhebber terecht kan voor tal van huisdieren, deskundig advies en diverse kwaliteitsproducten voor de verzorging van jouw favoriete beestje. Als onderneming met een hart voor dieren en de focus op een optimale winkelbeleving voor de klanten, is dierenspeciaalzaak Duponzoo uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de sector, zowel op het vlak van diensten als in het aanbod aan dieren en producten.

Vector header
Een blauw-gele ara krijgt een snack aangeboden door een hand.

Dierenspeciaalzaak Duponzoo bleef groeien en is tot op vandaag een volbloed familiebedrijf, gerund door Frederic, Vincent en Olivier Dupont, de drie zonen van Erna en Denis. Met dezelfde zin voor ondernemen als hun ouders, besloten de drie broers begin 2022 om het volgende hoofdstuk in het verhaal van Duponzoo te schrijven door een gloednieuwe vestiging in Kuurne te openen. Aan de Ringlaan in Kuurne vonden de broers Dupont de perfecte locatie voor een grote, moderne winkel met alle voorzieningen, de geschikte uitvalsbasis om de ambities van het familiebedrijf verder te zetten.

Een jongedame houdt een blauw-gele ara voor zich uit die op haar handen zit, naast hen staat een winkelkar.
Vector section

Kwaliteit en advies op maat

Door de focus op beleving, een groot aanbod aan kwalitatieve producten en advies op maat te leggen, kunnen wij rekenen op tal van tevreden klanten in België en Frankrijk.
Om onze bezoekers optimaal te adviseren en onze klanten met kennis van zaken over de verschillende dieren bij te staan, stoppen we veel energie in de opleiding van onze medewerkers. Er komt heel wat kijken bij de opvoeding en de verzorging van een huisdier, een dier is nu eenmaal niet zomaar een product. Daarom mikken wij steeds op het juiste advies, op maat van jou én jouw huisdier.

Een chihuahua poseert kijkend in de lens tussen een fles verzorgingsproduct, een kommetje met hondenbrokken en een blauwe leiband.
Een bruin hondje staat met de pootjes op een kistje te kijken naar het aanbod van snacks voor honden in de dog snack store van Duponzoo.

De toekomst is nu

Wij zijn fan van jou én jouw dier! In onze winkel in Kuurne zijn jij en je huisdier meer dan welkom. Kom samen langs en ontdek ons uitgebreid aanbod aan dierenvoeding, verzorgingsproducten, accessoires en speelgoed.
Tot binnenkort!