Winkel Kuurne
vector offer detail page
Klein wit hondje lopend in het gras

Honden

Helemaal gek van je huisdier? Wij ook!
Wij halen alles uit de kast om jou en je huisdier gelukkig te maken. In onze dierenspeciaalzaak in Kuurne vind je dan ook alles om jouw favoriete viervoeter te verzorgen, te vertroetelen en te verwennen. Van verzorgingsproducten, voeding en vervoer, tot halsbanden, hokken en hondenluiken. Van ons aanbod gaan alle staartjes gegarandeerd aan het kwispelen. Kom dus snel langs in ons winkel of ontdek ons aanbod via de webshop.

Een Berner-Senne snuffelend aan een kist vol hondensnoepjes in de DogSnackStore van Duponzoo.

Voeding voor je hond

De juiste voeding voor je hond? Die vind je bij Duponzoo! De geschikte hondenvoeding is afhankelijk van de leeftijd, de voedingsbehoeften en de gezondheidsstatus van je hond. Bij Duponzoo vind je voor elke hond wat wils: een groot aanbod aan droge voeding of verschillende soorten natte voeding van diverse merken, maar ook diepvriesvoer, speciale voeding voor puppy’s en supplementen. En lekkere snacks om je hond te belonen? Die hebben we uiteraard ook!

Labrador met de tong uit en shampoo op de kop wordt gewassen door een persoon die een douchekop vastheeft.

Verzorging voor je hond

Wat worden ze graag verwend en wat verwennen wij ze graag. Duponzoo heeft alles in huis om de gezondheid, het welzijn en de hygiëne van je hond te garanderen. Van kop tot teen! Van verzorgingsproducten voor haar en huid, tand en mond, oog en oor, poten en nagels, tot ongediertebestrijdingsproducten en andere hygiënische accessoires. Bij Duponzoo vind je alles voor je hond. En de expertise van onze medewerkers? Die krijg je er gratis bij. 

Hondenfietskar en andere accessoires in achtergrond, toonzaal Duponzoo

Hokken en transport voor je hond

Een happy home voor je hond vind je zonder twijfel in onze hondenhokafdeling. Voor de kleinste schoothondjes en de grootste waakhonden, elk hondje vindt bij Duponzoo z’n huisje. Je hond veilig en comfortabel vervoeren van A naar B? Dat begint bij Duponzoo. Draagtassen, autoboxen, buggy’s of fietsmanden, wij brengen jou en je hond helemaal in vervoering.

Een collectie van accessoires en speelgoed voor honden geëtaleerd op een witte ondergrond.

Accessoires voor je hond

Toebehoren voor je hond? Check! Reken op Duponzoo voor alle accessoires voor je hond. Manden, kussens, drink- en voerbakken, onderhoudsmateriaal en halsbanden, noem maar op! Duponzoo heeft alle producten om jou en je hond gelukkig te maken. Ontdek hier alle hondenaccessoires.