Winkel Kuurne
vector offer detail page
Een grijs-zwart gestreept katje liggend op de zij op een houten vloer.

Katten

Alle katten in de watten! Bij Duponzoo vind je alle mogelijke benodigdheden om jouw favoriete huistijgertje optimaal te verzorgen, te vertroetelen en te verwennen. Wij halen alles uit de kast om jou en je huisdier gelukkig te maken. Van verzorgingsproducten, voeding en vervoer, tot halsbandjes, hangmatten en allerhande accessoires. Van ons aanbod gaan alle katjes gegarandeerd aan het spinnen.

Een beeld van het aanbod aan voeding voor katten in de winkelrekken van Duponzoo.

Voeding

De juiste kattenvoeding is belangrijk voor de gezondheid en het welzijn van je kat. Katten hebben specifieke voedingsbehoeften die variëren op basis van factoren zoals leeftijd, gewicht, activiteitenniveau, gezondheidstoestand en ras. Zorg ervoor dat je kat een uitgebalanceerd dieet krijgt dat alle essentiële voedingsstoffen bevat die hij of zij nodig heeft om gezond te blijven. Bij Duponzoo vind je de juiste voeding voor elke kat: droogvoer en natte voeding van verschillende topmerken, maar ook speciale voeding voor kittens of specifieke supplementen. En lekkere snacks waarmee je je kat volledig kan verwennen? Die hebben we uiteraard ook.

Een beeld in bovenaanzicht op de winkelrekken met krabpalen en kattenbenodigheden bij Duponzoo.

Verzorging

Duponzoo heeft alles in huis om de gezondheid, het welzijn en de hygiëne van je kat te garanderen. Van kop tot teentjes! Van verzorgingsproducten voor haar en huid, tand en mond, oog en oor, poten en nagels, tot ongediertebestrijdingsproducten en andere hygiënische accessoires, bij Duponzoo vind je werkelijk alles. En de expertise van onze medewerkers? Die krijg je er gratis bij.

Bovenaanzicht op het aanbod van kattenbakken en transportbakken voor katten in het aanbod van Duponzoo.

Kattenbakken en transport

De juiste kattenbak is essentieel voor de gezondheid, het comfort en het gedrag van je kat. Op zoek naar een geschikt kattentoilet? Die vind je in alle maten, vormen en kleuren in onze winkel en onze webshop. Je kat veilig en comfortabel vervoeren van A naar B vervoeren? Dat begint bij Duponzoo. Onze transportopties brengen jou en je kat helemaal in vervoering.

Een deel van de krabpalen in het aanbod op de kastenafdeling van Duponzoo.

Accessoires

Toebehoren voor je kat? Dat hebben we! Reken op Duponzoo voor alle accessoires voor je kat. Krabpalen, speeltjes, manden, kussens, drink- en voerbakken, onderhoudsmateriaal en halsbanden, noem maar op! Duponzoo heeft alle producten in huis om jou en je kat 100% gelukkig te maken.