Winkel Kuurne
vector offer detail page
Twee konijnen waarvan één op houten bruggetje in een konijnenhok.

Knaagdieren

Bij Duponzoo vind je alle mogelijke benodigdheden om jouw favoriete knaagdiertje optimaal te verzorgen, te vertroetelen en te verwennen. Wij halen alles uit de kast om jou en je huisdier gelukkig te maken, van verzorgingsproducten tot voeding en allerhande accessoires, Duponzoo maakt jou en je huisdier blij! Van ons aanbod gaan alle knaagdiertjes vrolijk aan het piepen. Zet dus gauw de tandjes in ons aanbod en ontdek onze producten in de winkel.

Een drietal pakken hooi en stro voor dieren gestapeld in een winkelkar.

Voeding voor knaagdieren

Knaagdieren zijn herbivoren, dat wil zeggen dat ze een dieet hebben dat voornamelijk uit plantaardig materiaal bestaat. Het is evenwel belangrijk om de menu van je knaagdiertje gevarieerd genoeg te houden om ervoor te zorgen dat ze alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgen.

Bij Duponzoo vind je de geschikte voeding voor alle kleine knagers: gespecialiseerde voeding voor dwergkonijnen, jonge of volwassen konijnen, hamsters en dwerghamsters, fretten, muizen, ratten, cavia’s en chinchilla’s. En lekkere snacks om je knaagdier helemaal te verwennen? Die hebben we natuurlijk ook. Knaagdierbrood, een liksteen voor konijnen of een snackbal? Bij ons komt jouw dier niks tekort.

Een aantal kooien voor konijnen geëtaleerd op de knaagdierenafdeling in de winkel van Duponzoo.

Kooien voor knaagdieren

Knaagdieren hebben een veilige en comfortabele omgeving nodig waarin ze kunnen eten, slapen, spelen en bewegen. Bij Duponzoo vind je verschillende verblijven voor alle soorten knaagdieren. Naast een uitgebreid aanbod aan kooien in alle maten en vormen, kan je bij ons ook terecht voor diverse soorten bodembedekking zoals hennepmatten, weidehooi, houtvezels, hooi, stro of schorshout. Ontdek alle kooien voor knaagdieren in onze winkel.

Drie kooien voor knaagdieren uitgestald op een winkelrek, daarboven een kar met hooi in en naast.

Accessoires voor knaagdieren

Een te gek parcours met kleurrijke buizen? Een kooi met trappen naar verschillende niveaus? Een looprad of een hamsterbal? Om je knaagdiertje te entertainen en energiek te houden heeft Duponzoo tal van producten in huis. Houten of plastieken speelgoed, een knaagtunnel of andere knaagdierspeeltjes, noem maar op! Bij ons vind je wat je zoekt.

Maar chillen mag natuurlijk ook! Wat dacht je van een hamsterhangmat, een slaaphok, een blokhut of een koeldisk voor warme dagen? Om je knaagdiertje te verzorgen hebben we ook tal van borstels en kammetjes in ons aanbod. En op vlak van toebehoren voor voeding? Jawel! Van een hooirek tot tal van eetpotjes, kommetjes en drinkflesjes voor kleine dieren, dat en ZOOOO veel meer vind je bij Duponzoo.

twee schattige cavia's met krul op het hoofd eten gras in park

huisdierwijzer cavia

download infofiche
Kleine grijze chinchilla in een kooi

huisdierwijzer chinchilla

download infofiche
Degoebaby liggend in schorsgrot in kooi

huisdierwijzer degoe

download infofiche
Pluizig fret huisdier poseert in het bos

huisdierwijzer fret

download infofiche
Gerbil in schorsgrot op hooi

Huisdierwijzer gerbil

download infofiche
Grappige hamster eet zaadje in kooi met kleurige achtergrond

huisdierwijzer hamster

download infofiche
twee grijze konijnen in groen gras buiten

huisdierwijzer konijn

download infofiche
Close-up zwart-witte muis in een hokje met stro

huisdierwijzer muizen

download infofiche
portret van een zwarte huisrat in kooi

huisdierwijzer rat

download infofiche