Winkel Kuurne
vector offer detail page
Vier kippen, waarvan drie bruine en één zwart-grijze, in een groen grasveld met bomen op de achtergrond.

Neerhof

Van je tuin een neerhof maken? Een aangename omgeving waar het heerlijk vertoeven is voor je kippen, je konijntjes en al je andere favoriete diertjes? Goed idee! Wij helpen je alvast op weg met ons uitgebreid aanbod aan voeding en benodigdheden. Bij ons kan je niet alleen terecht voor verschillende soorten dieren als konijnen, kippen en kuikens, ook voor de aanleg, het onderhoud en tal van accessoires voor op en rond het neerhof moet je bij Duponzoo zijn.

Een deel van het aanbod van hokken voor het neerhof geëtaleerd in de winkelrekken van Duponzoo.

Hokken voor het neerhof

Allerhande hokken om in te tikken en te tokken. Op zoek naar kippenhokken en rennen waar je kippen gezapig in kunnen kakelen? Die vind je sowieso bij Duponzoo. Van het kleinste kuikentje tot de stoerste kloek; wij hebben huisjes, hokjes en kotjes voor alle kippetjes. En ook voor konijnen hebben we hokken en rennen waarin je ze optimaal kan verwennen. Voor het onderhoud van de hokken zit je ook bij Duponzoo goed, want bij ons vind je allerhande producten tegen ongedierte (luizen, vlooien of mijten) in dierenverblijfplaatsen.

Drie bruine kippen in een metalen kooi.

Voeding

De juiste voeding en een gebalanceerd dieet is belangrijk voor de gezondheid en het welzijn van je dieren. Reken daarom op het aanbod van Duponzoo om jouw dieren te voorzien van de geschikte voedingsstoffen, vol vezels, vitaminen en eiwitten. Naast gespecialiseerd voer voor kippen, konijnen, geiten, varkens en schapen vind je bij ons ook de juiste voeding voor dieren die minder vaak voorkomen. Korrels voor kangoeroes of alles voor alpaca’s? Dat hebben we dus ook!

Close-up van een kip in profiel.

Allerhande accessoires

Loop niet langer verloren, Duponzoo zorgt voor alle toebehoren! Kipvoertorens, voedersilo’s of een snackbal met hennengraan? Dat kan! Automatische trapbakken of liever manueel voederen met een graanschepje? De keuze is aan jou. Drinkklokken, flessen of waterbakjes? Dorst zullen ze zeker niet hebben. In ons aanbod aan accessoires vind je alles om je dieren te verwennen. Van broedmachines tot infraroodlampen en verschillende soorten bodembedekking.

kippen in gazon, bomen met bloesems in achtergrond

huisdierwijzer kip

download infofiche
kwartel

huisdierwijzer kwartels

download infofiche