Winkel Kuurne
vector offer detail page
Een mooi onderhouden vijver met koi en fontein

Vijver

Bij Duponzoo vind je alle benodigdheden om van jouw vijver een droomvijver en de perfecte omgeving voor je dieren te maken. Bij ons kan je niet alleen terecht voor verschillende soorten vissen, ook voor de aanleg, het onderhoud en tal van accessoires voor je vijver moet je bij Duponzoo zijn. Wij halen alles uit de kast om jou en je vissen gelukkig te maken: van vijverfolie tot bodembedekking, van verwarming en verlichting tot voeding en voederautomaten voor vissen. Van ons aanbod worden zowel vissen als baasjes gelukkig.

planten, decoratie voor vijvers.

Vijveraanleg

Duponzoo helpt je op weg voor de aanleg van jouw vijver, met veel plezier en met veel ijver. In ons aanbod vind je onder meer voorgevormde vijvers, rubber- en vijverfolies in diverse diktes, geotextiel, begroeiingsmatten en alle soorten decoratie die je maar kan bedenken.

Aanbod vijverplanten in de winkel van Duponzoo.

Vijveronderhoud en bodembedekking

Eenmaal aangelegd wil je jouw vijver uiteraard in topconditie houden, en ook daarvoor kan je bij ons terecht. Van basisproducten als schepnetjes tot geavanceerde onderhoudsapparaturen, alle producten voor een mooie en propere vijver vind je bij Duponzoo. Op zoek naar geschikte bodembedekking voor jouw vijver? Eén adres, Duponzoo! Substraat, vijvergrind, vijverplantaarde of meer? Wij hebben het!

Toonzaal afdeling vijvers: Technische elementen en decoratie

Techniek en toebehoren

Duponzoo heeft tal van performante filtersystemen, pompen en waterzuiverende bacteriën om het water in jouw vijver helder te houden. Ook voor verwarmingstoestellen en verlichting kan je bij ons terecht; LED, solar, halogeen of UV, wij laten ons licht over jouw vijver schijnen. Maar daar blijft het niet bij, want in onze winkel en online vind je nog allerhande accessoires. Watervallen, fonteinen, waterplanten, afdeknetten en laser guards, noem maar op. Laat het duidelijk zijn, wij hebben vrijwel alles voor je vijver!

Kois krijgen voeding in vijver

Vijvervissen en voeding

Vijvervlokken, drijvend hoofdvoer of vijverviskorrels, dat en meer ontdek je in ons groot aanbod aan voeding voor je vijvervissen.

En de vissen zelf? Die kan je uiteraard ook bij Duponzoo vinden. In onze vijvers vind je verschillende soorten kois (Japanse koi, sluierkoi, koi ghost,… ), steuren (Beluga, witte steur, lepelsteur, diamantsteur,… ), karpers (graskarper, albino graskarper, zilverkarper,… ), windes (blauwe winde, zilver winde, goud winde,… ) en nog ZOOO veel meer. Van sneep tot sarrassa en shubunkin, kom langs in onze winkel en ontdek jouw favoriete vissoort.

Huisdierwijzer goudvissen

download infofiche

Huisdierwijzer steur

download infofiche

Huisdierwijzer koi

download infofiche