Winkel Kuurne
vector offer detail page
Vogel met een oranje borst kijkt in de lens van de camera

Vogels

Bij Duponzoo vind je naast verschillende soorten vogels (vinken, parkieten, merels, lijsters, kanaries en ZOOO veel meer), ook alle mogelijke benodigdheden om jouw favoriete gevleugelde vrienden optimaal te verzorgen, te vertroetelen en te verwennen. Wij halen alles uit de kast om jou en je huisdier gelukkig te maken, van verzorgingsproducten, voeding en vervoer, tot volières, vogelbadjes en allerhande accessoires.Van ons aanbod gaan alle vogeltjes gegarandeerd vrolijk aan het tjilpen. Sla dus snel je vleugels uit en strijk neer in onze winkel en ontdek onze producten.  

Een vogeltje met gele en blauwe veren zittend op een stokje.

Voeding

Net zoals het belangrijk is voor andere dieren, is de juiste voeding essentieel voor de gezondheid, het welzijn en de levensduur van vogels. Om ze gezond en actief te houden zijn de juiste voedingsstoffen, mineralen en vitamines van cruciaal belang. Het is daarom belangrijk om je vogel een gevarieerd en evenwichtig dieet voor te schotelen, een menu dat bestaat uit verschillende soorten zaden, fruit, groenten en eiwitten.

Bij Duponzoo vind je de geschikte voeding voor jouw gevederde vrienden: naast droogvoer en wintervoer van verschillende merken, beschikken we ook over diverse supplementen. En lekkere snacks waarmee je je vogeltje op en top kan verwennen? Die hebben we uiteraard ook.

Een deel van het aanbod van vogelkooien van duponzoo geëtaleerd op een houten platform.

Vogelverblijf

Maak je vogel blij met de perfecte verblijfplaats! Kies uit ons uitgebreid aanbod aan kooien en vogelhuisjes, ga voor een beestige bodembedekking en reken op onze onovertroffen onderhoudsproducten om de kooi van je vogel proper en mooi te houden.

Bovenaanzicht van het aanbod aan accessoires voor vogels in de vogelafdeling van Duponzoo.

Accessoires

Alle toebehoren voor je vogels? Die hebben wij in huis! Reken op Duponzoo voor alle accessoires voor je vogel. Speelgoed, zitstokken, nestmateriaal, voerbakken, drinkflessen, transportbakjes, noem maar op! Duponzoo heeft alle producten in huis om je vogeltje 100% gelukkig te maken.

groene parkieten op touw

huisdierwijzer parkieten

download infofiche
zebravink op tak

Huisdierwijzer prachtvinken

download infofiche
Kanarievogel in kooi voedt zich en zit op houten stokjes en draden

Huisdierwijzer kanarie

download infofiche