Winkel Kuurne
vector offer detail page
Twee mascottes, een papegaai en een schildpad, vrolijk dansend in de ingang van dierenspeciaalzaak Duponzoo.
Algemeen
Deel deze blog:

Leestijd: 2 min

Gepubliceerd op 30 juni 2023

Zoooo'n grote winkel met zoooo'n groot aanbod!

Bij Duponzoo staat het welzijn van huisdieren centraal en zijn wij, net als jij, ervan overtuigd dat jouw dier de beste zorgen verdient. Daarom kunnen we nauwelijks wachten om jou, samen met je huisdier, te ontvangen in onze winkel in Kuurne. Ja hoor, je leest het goed: sámen met je huisdier. Want niet alleen jij, maar ook jouw huisdier is meer dan welkom in de grootste dierenspeciaalzaak van West-Vlaanderen en ver daarbuiten.

Een corgi aan de leiband in de winkel van Duponzoo.

Zoooo veel keuze

In onze gloednieuwe en geweldig grote winkel aan de Ringlaan in Kuurne vind je alles voor je favoriete huisdier, netjes onderverdeeld per diersoort.
Ongelooflijk overzichtelijk en ultra-uitnodigend. Beestig, toch?

Een bord met daarop een pictogram van een konijn, met eronder een strobaal.
 • Knaagdieren

  Doe je cavia, je hamster of je muisje een plezier en laat ze een nieuw speeltje kiezen uit onze enorme keuze aan speelgoed voor huisdieren, want wij doen niets liever dan beestjes én hun baasjes gelukkig maken.

 • Honden

  Maak je hond helemaal happy en ga samen op zoek naar het perfecte hok of laat hen lustig snuffelen doorheen de tasty tussendoortjes in onze Dog Snack Store. Van onze accessoires en verwennerijtjes gaan alle staartjes ongetwijfeld aan het kwispelen!

 • Katten

  Alle katten gaan spontaan aan het spinnen bij het zien van onze kolossale keuze aan krabpalen, kattenvoer en kattenbakken. Ook hangmatjes om heerlijk in te luieren en kattenspeeltjes om mee te ravotten kan je in groten getale bij ons spotten. Miauwkes!

 • Vogels en papegaaien

  Sla je vleugels open en verbaas jezelf met ons gigantisch gamma aan vogels en papegaaien. Naast een grote variatie aan voeding vind je bij Duponzoo in Kuurne ook kooien en toebehoren om je gevleugelde vrienden een veilig onderkomen te bieden.

 • Reptielen

  Rep je naar de reptielenafdeling en grasduin op je gemakje door ons gamma aan gekko’s, schildpadden en slangen. Vind het perfecte terrarium voor je python of ga voor aangepaste bodembedekking voor je kruipdier naar keuze.

 • Neerhof

  Voeding en verzorgingsproducten voor konijnen, kangoeroes, geiten, varkentjes, schapen of alpaca’s? Duponzoo heeft het in huis! Neem ook een kijkje tussen de kiekjes en ontdek gespecialiseerde voeding voor kuikens en kippen of tik talloze hokken om in te tokken op de kop. Da’s top!

 • Vissen en vijvers

  Ga er op uit in onze gespecialiseerde afdelingen. Zwem door ons gamma van vissen voor binnen én buiten, aanschouw ons adembenemend aanbod aan aquariums of ontdek tal van ornamenten en producten voor het onderhoud van je vijver.

Samengevat

Kortom, het kan niet op. In het enorme aanbod van Duponzoo vind je alles om je dieren te voeden, te verzorgen, te vervoeren én te vertroetelen.
En daar mag je op rekenen. Want wij zijn, net als jij, fan van jouw dier.

Ook leuk om te lezen